بسمه تعالی
معاونت فرهنگی تبلیغی مدرسه علمیه الزهرا (س)،خانم شهرزادخرازی از برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با حضور سرهنگ محمود قاسمی تحلیلگر سیاسی سپاه پاسداران استان دراین مدرسه خبر داد .
خانم خرازی در این باره گفت انتخابات به عنوان یک فریضه ی دینی و یک وظیفه سیاسی و ملی از اهمیت زیادی برخوردار است. خصوصا اینکه در برهه کنونی، بدخواهان و دشمنان این ملت در پی آن هستند انگیزه و ایمان مردم را سلب کنند. لذا بصیرت افزایی یکی از مستحکم ترین وسیله هایی است که این ملت می تواند آن را مانند یک زره پولادین در مقابل خود و در مقابل حمله دشمنان و سوءنیت و بد دلی مستکبران و دخالت کنندگان نگه دارد. بر همین اساس نشست بصیرت افزایی سیاسی در حوزه علمیه الزهرا(س) برگزار شد تا طلاب و مبلغان بتوانند علاوه بر بالابردن سطح بصیرتی خویش، به عنوان افراد موثر در جامعه در جهت رشد بصیرتی آحاد مردم، نقش خویش را ایفا کنند.
خانم خرازی بیان کرد در جلسه ی بصیرت افزایی سیاسی که در تاریخ 29/1/96 با حضور طلاب، مبلغان، اساتید و کادر برگزار شد،آقای قاسمی به بررسی وضعیت موجود کشور پرداخت و چالش اصلی جمهوری اسلامی را مشکل اقتصادی قلمداد کرد. آقای قاسمی گفت: دشمن بر مساله اقتصاد تاکید دارد و در صدد است که از این زمینه برای ضربه زدن به نظام اسلامی استفاده کند. لذا انتخاب اصلح یعنی انتخاب کسی که فارغ از حزب و جناح، درد مردم را بداند و حل کند.
آقای قاسمی افزود: انتخابات از دو جهت برای کشور بسیار مهم است:1. ایجاد وحدت ملی بین قومیت های متنوع و مختلف کشور که همواره دشمن در پی متفرق کردن آنان بوده است2. تامین، تصمین و تثبیت امنیت ملی چون انتخابات نشان می دهد که مردم پای این انقلاب ایستاده اند و به دشمن اجازه نفوذ به کشور را نخواهند داد.
ایشان در ادامه گفت: انتخابات ریاست جمهوری بسیار مهم است چون رییس دولت، ارتباط همه جانبه و مستقیم با زندگی مردم دارد و در زندگی روزمره افراد اثرگذار است. از طرف دیگر سفیران و نمایندگان جمهوری اسلامی در سایر کشورها توسط رییس دولت انتخاب میشود و رییس دولت با انتخاب وزیر امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی، در واقع تعیین کننده برد بین المللی نظام در کشورهای دیگر است. دلیل سوم در اهمیت انتخابات ریاست جمهوری این است که انتخاب رییس جمهور می تواند به عنوان بستری برای کودتا و محلی برای ایجاد ناامنی در کشور توسط دشمنان باشد لذا مردم باید اولا با حضور حداکثری و ثانیا با انتخاب اصلح این امر مهم را به انجام برسانند.
آقای قاسمی در ادامه به شاخص های انتخاب اصلح بر اساس نامه حضرت امیرالمومنین به مالک اشتر پرداخت و بیان کرد که بر اساس کلام حضرت امیر(علیه السلام) برای انتخاب شایسته باید چه ملاک هایی را در نظر گرفت.