بسمه تعالی
معاونت فرهنگی تبلیغی مدرسه علمیه الزهرا (س)،خانم شهرزادخرازی از برگزاری کارگاه بایسته های انتخاب اصلح در مدرسه علمیه الزهرا(س) خبر داد.
خانم خرازی در این باره گفت: نقش طلاب و مبلغان به عنوان افراد اثرگذار در جامعه در عرصه های مختلف بسیار حائز اهمیت است. آنچه باعث می شود طلاب و مبلغان بتوانند نقش خویش را به بهترین شکل ایفا کنند،این است که از طریق حوزه تغذیه ی محتوایی شوند. لذا در روز شنبه 16/2/96 کارگاه بایسته های تبلیغی انتخاب اصلح با حضور پرفسور زلفی گل رییس سابق دانشگاه بوعلی در حوزه علمیه الزهرا برگزار شد.
خانم خرازی در ادامه افزود: این کارگاه که با حضور طلاب، مبلغان، کادر و اساتید حوزه علمیه برگزار شد. در این جلسه پروفسور زلفی گل بر نقش مبلغان در انتخابات تاکید کرد و گفت: وظیفه هر فرد در جامعه شرکت صحیح و سازنده در انتخابات است. علاوه بر آن وظیفه اجتماعی و دینی هر شخص تلاش جهت افزایش دانایی جامعه است. چرا که دانایی موجب توانایی جامعه می شود. جامعه دانا کمتر اشتباه می کند.در این میان طلاب و مبلغان به جهت رسالت طلبگی نقش مهم و بسزایی دارند. یک طلبه و یک مبلغ در جامعه مرجع و ملجأمردم و الگوی مردم در جامعه است. یک روحانی یک استاد یک مبلغ به عنوان یک الگو و ملجأ امن مردم در نظر گرفته می شود. این افراد مسئولیت بیشتری دارند. لذا دقت در انتخاب و کمک به افزایش دانایی افراد در جامعه دو وظیفه طلاب علوم دینی است. کمک به دانای جامعه باعث می شود نگرانی دلسوزان از کم شدن استقلال سیاسی کشور، نگرانی از دست رفتن دستاوردهای علمی، نگرانی کمرنگ شدن ارزش های اصیل جامعه و … کم شود.
پروفسور زلفی گل در ادامه افزود: روشنگریف اطلاع رسانی، تبیین مواضع در شناخت کاندیدای اصلح وظیفه مبلغان علوم دینی است و این طیف موثر در جامعه باید در راستای حفاظت از خون شهدا و پیشرفت کشور به نقش خود توجه ویژه داشته باشند و در ایفای نقش بسزای خود تلاش کنند.
ایشان با تاکید بر فرهنگ سازی درست در انتخابات گفت: در خلال تبلیغ گسترده برای انتخابات، باید به پویش، پالایش و پوشش فرهنگی جامعه توجه شود. آنچه یک مکتب و یک جامعه را پایدار می سازد فرهنگ آن جامعه است. وظیفه ما در انتخابات تصحیح فرهنگ انتخاباتی است. اصلاح برخی رفتارهای غلط انتخاباتی در کنار دقت در انتخاب اصلح بسیار ضروری است. خوباوری، استقلال، اعتماد به نفس و روشنگری صحیح در راستای حفظ انقلاب و امنیت کشور باید به عنوان یک فرهنگ تلقی شود.