بسمه تعالی
معاونت فرهنگی تبلیغی مدرسه علمیه الزهرا(س)همدان از شرکت طلاب، اساتید، کادر، مبلغان و دانش آموختگان این مدرسه در جلسه بهداشت و تغذیه در روز چهارشنبه 23/12/96 در مدرسه علمیه الزهرا(س) خبر داد.
خانم خرازی در این باره گفت: در راستای اهمیت به سلامت بانوان و ارتقای علمی طلاب در جهت توجه به نقش رعایت بهداشت تغذیه در سلامت جسمانی ، مدرسه علمیه الزهرا(س) با هماهنگی مرکز خدمات حوزه های علمیه جلسه بهداشت و تغذیه با حضور خانم شجاعی را برگزار نمود.
در این جلسه خانم شجاعی به بیان اهمیت توجه به بهداشت تغذیه و نقش آن در سلامت جسم پرداخت و گفت: تنوع در غذا یکی از مهم ترین مسائلی است که باید به آن توجه کرد اما تنوع بودن غذا نباید بهانه ای برای ناسالم بودن آن باشد. فست فودها و غذاهایی که مواد نگهدارنده دارند منبع بیماری ها به شمار می روند.
ایشان با توضیح مفصل نحوه استفاده از مواد غذایی به بحث استفاده از ظروف و نقش آنها در سلامتی پرداخت و در مورد انواع ظروف مس، سفال، استیل، چدن و تفلون توضیحاتی بیان نموده و نحوه استفاده سالم از آنها را توضیح داد.