بسمه تعالی
گزارش برگزاری مراسم هفته بصیرت در مدرسه علمیه الزهرا (س) همدان
معاونت فرهنگی تبلیغی مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) همدان ، از برگزاری برنامه های متفاوت فرهنگی در هفته بصیرت در این مدرسه خبر داد.
معاونت فرهنگی در این باره گفت:به فرموده مقام معظم رهبری “راهپیمایی دیماه 88 یک حرکت عظیم مردمی بودکه بساط فتنه و فتنه گران را در هم پیچیدند. لذا حادثه ی 9 دی یک حادثه ی ماندنی در تاریخ ماست. این حادثه، حادثه ی کوچکی نیست. شبیه حوادث اول انقلاب است. ” که می بایست همیشه زنده بماند. از این رومدرسه علمیه الزهرا (س) در این هفته که هفته بصيرت و ميثاق امت با ولايت نامگذاری شده است برنامه های متنوعی برگزار نموده که میتوان به موارد فوق اشاره نمود
* تقریر و قرائت بیانیه مدرسه در محکومیت سران فتنه و دعوت خواهران به شرکت در راهپیمایی و تجمع9 دی
* برگزاری نشست بصیرتی با حضور سید کاظم حجازی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی پیرامون :
- نقش خواص در بزنگاههای انقلاب
- چگونگی شناخت دشمن و ترفند های آنان
- تهاجم فرهنگی وابزارهای آن
- چشم انداز بیداری اسلامی در کشور های اسلامی
* شرکت گسترده خواهران طلبه ،اساتید و کادر درراهپیمایی و تجمع ملی 9 دی واقع در میدان امامزاده عبدالله
در ادامه افزود: نکات حائض اهمیت در سخنان آقای سید کاظم حجازی از این قرار بودند:
فتنهی 88 را میتوان یکی از پیچیدهترین چالشهایی دانست که در طول عمر سی و چند سالهی نظام اسلامی در مقابل انقلاب اسلامی ملت ایران طراحی و اجرا شده است. بی تردید در عبور از این فتنهی عمیق، دو عامل نقش اساسی و راهبردی داشتهاند: ” نخست نقش ولایت فقیه و رهبری داهیانه و بصیرت بخش ولی امر مسلمین(مدظلهالعالی) و دیگری همراهی و ولایت مداری امت اسلامی”
آقای حجازی افزودند: امروز یکى از خطوط اصلى کار دشمن - که از عناصر مهم جنگ نرم به حساب مىآید - این است که واقعیات را دگرگون جلوه دهد، حوادث گوناگون را دگرگون جلوه دهد. خود تبلیغاتى که دشمن در این زمینه انجام میدهد، نشانهى ضعف اوست. دشمن هر جا که در میدان واقعیت دچار مشکل میشود و کم مىآورد، بر حجم تبلیغات مىافزاید.
ایشان در ادامه به نقش برخی نخبگان و جریانهای سیاسی که با اهداف گوناگون آتش بیاران در صحنهی معرکه شده ،پرداخته و گفتند :به تعبیر مقام معظم رهبری: “این کسانى که شما بهشان میگویید سران فتنه، کسانى بودند که دشمن اینها را هل داد وسط صحنه. البته گناه کردند. نبایستى انسان بازیچهى دشمن شود؛ اگر اول غفلتى کرده است، وسط کار وقتى فهمید، بلافاصله بایستى راه را عوض کند. خب، نکردند .گناه بزرگى که برخى از دستاندرکاران فتنهها در کشور انجام میدهند، امیدوار کردن دشمن است؛ دشمن را امیدوار میکنند که میتواند منفذى در بین مردم، در بین عوامل گوناگون، در بین مسؤولان نظام باز کند.”
در کنار اینموارد نیز برخی از خواص که از جایگاه ویژهای در نظام و انقلاب برخوردار بودند به دلایلی همچون بیبصیرتی و… با جریان فتنه همراه شدند و برخی نیز با سکوت خود آن را همراهی کردند
آن چه در درجهی نخست عوامل داخلی فتنه – که بعضاً از چهرههای انقلابی کشور و مسؤولین سابق بودند- را با دشمنان قسم خوردهی انقلاب پیوند داد، امیدی بود که دشمنان به رویکرد و رفتار اینان و هوادارانشان پیدا کردند.
شدت و حدت خیانت ورزی فتنه گران داخلی تا آن جا پیش رفت که از هیچ گونه تهمت و افترا به نظام اسلامی دریغ نکردند تا جایی که رهبر می فرماید: «در این فتنههاى بعد از انتخابات، آن چیزى که اساس قضیه است، این است که رأى مردم و حضور مردم از نظر یک عدهاى نفى شد، مورد خدشه قرار گرفت، نظام تکذیب شد، مورد تهمت قرار گرفت. گناه بزرگى که انجام دادند، این بود.»