بسمه تعالی
معاونت فرهنگی تبلیغی مدرسه علمیه الزهرا( سلام الله علیها )همدان از برگزاری سلسله کارگاه های سبک زندگی اسلامی با موضوع زندگی سالم و پایدار در این مدرسه خبر داد.
خانم خرازی در این باره گفت: یکی از مهم ترین مسائل در حوزه های علمیه آشنایی طلاب با سبک زندگی اسلامی است. اگر زندگی خود را بر اساس سبک اسلامی تدوین و اجرایی کنیم، در مجموعه رفتارهای فردی و جمعی تاثیرگذار است و ثبات و آرامش را در خانواده ها به همراه دارد. با توجه به اهمیت سبک زندگی اسلامی و پایبندی طلاب به تشکیل زندگی اسلامی، واحد فرهنگی تصمیم گرفت سلسله کارگاه های سبک زندگی در سه موضوع انتخاب همسر، همسرداری و تربیت فرزند را برگزار نماید.
کارگاه اول با محوریت انتخاب همسر در روز جمعه 4/11/96 و کارگاه دوم با موضوع مدیریت روابط زوجین در خانواده در تاریخ 11/12/96 برگزار شد. در ادامه جلسات قبلی کارگاه سوم با موضوع تربیت فرزند در روز جمعه 7/2/96 تشکیل شد.
در این کارگاه 5 ساعته حجت الاسلام و المسلمین حسینی یمین به بیان مطالبی پیرامون تربیت صحیح فرزند پرداخت.
ایشان در ابتدای مباحث کلیاتی از بحث تربیت فرزند را بیان کرد و گفت: یکی از مهم ترین مسائل در حوزه تربیت فرزند، تصحیح نگاه در این زمینه است. نگاه غلط به فرزندان این است که برخی گمان میکنند مالک فرزند هستند، نگاه مالکیت منجر به زور و تسلط و اجبار می شود در حالیکه نگاه صحیح این است که والدین فرزندان را امانت الهی بدانند، در این نوع نگاه والدین فقط زمینه ساز رشد و شکوفایی فرزندان هستند.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی یمین در ادامه گفت: تربیت فرزند باید پیش از تولد شروع شده و تا دوره جوانی ادامه یابد. دوره آمادگی پیش از تولد، دوره بسترسازی از زمان تولد تا دو سالگی، پایه های یادگیری از دو تا شش سالگی و دوران یادگیری از شش تا دوازده سالگی است. دوره نوجوانی(دوازده تا هجده سالگی) دوران شکل گیری شخصیت و دوره جوانی(از هجده سالگی به بعد) دوره استقلال فرد است. و تمام این تلاش ها در دوران بزرگسالی ثمر می دهد.
ایشان در طی دوره به بیان پایه های تربیت صحیح، رفتارهای غلط تربیتی والدین، نحوه آموزش اصول دین، ملاحظات پیش از تولد، صفر تا دوسالگی و دو تا شش سالگی پرداخت.
لازم به ذکر است که سلسله کارگاه های سبک زندگی دینی مورد استقبال طلاب قرار گرفت.