آبمیوههای تازه سرشار از انواع ویتامینها و املاح هستند و ارزش غذایی بالایی دارند.
آنها بهترین نوشیدنیهایی هستند که با داشتن املاح و ویتامینها، بخش قابل توجهی از نیاز بدن به ویتامینها را تأمین میکنند.
آبمیوههای صددرصد طبیعی فاقد مواد افزودنی مثل شکر بوده و اسانس ندارند. بتاکاروتن را بهطور طبیعی از زردآلو، هویج، کلم، کاهو، انبه، کدو تنبل، اسفناج، کدو، سیبزمینی شیرین و انبه تأمین کنید.
ویتامین C را از گلکلم، گریپفروت، پرتقال، آناناس، اسفناج، توتفرنگی، نارنگی، گوجهفرنگی، هندوانه و خربزه و فیبر مورد نیاز بدن خود را از طریق خوردن سیب، موز، هویج، گیلاس، خرما، گریپفروت، پرتقال، گلابی، توتفرنگی و سیبزمینی شیرین بهدست آورید.
علاوه بر آبمیوهها که تقریباً همه ما با خواص بیشمار آنها آشنا هستیم، آب سبزیجات نیز تاثیر بسیاری بر سلامت افراد دارند. مثلاً آب پیاز با خاصیت ضدعفونی کنندگی خود به دفع سموم بدن، و آب شلغم به جبران کمبود آهن و سایر عناصر معدنی کمک میکنند. بنابراین، با آگاهی از خواص میوهها و سبزیجات و با اهمیت دادن به شست و شوی آنها، میتوان در ساعات مناسب روز از آنها استفاده نمود.